Crytek, Homefront'un Haklarını Sattı

30.07.2014 19:27 Tunahan Başol


     Crytek tarafından gelen olumsuz haberler, önce firma tarafından yalanlanmış, sonrasında ise kabul edilmişti. Şimdi ise firmanın kurtarıcısı olması beklenen oyunlardan Homefront'un isim hakları Koch Media'ya satıldı.
 
     Deep Silver'ın sahibi olarak tanıdığımız Koch Media CEO'su Dr. Klemens Kundratitz, "Başka bir büyük IP'nin Deep Silver evrenine katılmasından dolayı heyecanlıyız." açıklamasını yaptı. Homefront: Revolution'ın geliştirilme süreci Deep Silver Dambuster Studios tarafından devam ettirilecek.
 
     Kurtarıcı olarak gösterilen bir oyunun isim haklarının satılması, Crytek'te işlerin gerçekten de kötü gittiğinin en büyük göstergesi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler