Crytek Programcısı Tiago Sousa id Software'e Geçti

19.07.2014 03:01 Ömür Gencer


      Oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız Crytek'in son dönemlerde zor zamanlar geçirdiğini biliyorsunuzdur. Bazı söylentilere göre bu durum o kadar kötü ki Crytek İngilte çalışanlarının işe gitmediği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz saatlerde Crytek için önemli bir yere sahip programcı Tiago Sousa, Twitter hesabı üzerinden id Software'e geçtiğini duyurdu.
 
      Sousa, daha önce Far Cry ve Crysis serisi üzerinde çalışmış ve Cry Engine'in geliştirilmesinde önemli rol oynamıştı. Sousa belirtiği üzere yeni Doom oyunu ve idTech 6 üzerinde çalışacak. Umarız Crytek için başarılı işlere imza atan Sousa, id Software için de aynı başarıyı elde edebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 2 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler