Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü

16.03.2017 06:51 Gazali Çetinkaya

 
   Crytek, resmi websitesi üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde düşürdü. 
 
   Normalde 60 dolar'dan çıkış yapan Robinson: The Journey şu anda 50 dolar ile PSN üzerinde satışta. TR PSN'de ise 179 TL olan oyun şu anda 149 TL. Crytek'in yapmış olduğu bu fiyat düşüşü geçici bir indirim sonucu değil, kalıcı olarak yapıldı. 
 
   Robinson: The Journey PlayStation VR dışında Oculus Rift platformu için de bulunuyor. Oyun Oculus Rift'e 7 Şubat tarihinde 40 dolar (Steam 59 TL) ile çıkmıştı ve orada herhangi bir fiyat düşüşü yaşanmadı.
 
   Ek olarak Crytek, Robinson: The Journey için teknoloji günlüğü yayınladı. Aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Robinson: The Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler