Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor

23.12.2016 11:08 Gazali Çetinkaya

   
   Crytek, yaptığı duyuru ile birlikte bilim kurgu macera türündeki VR oyunu Robinson: The Journey'i ocak ayında Oculus Rift'e çıkaracağını açıkladı.
 
   Robinson: The Journey, 8 Kasım 2016 tarihinde süreli özel oyun olarak PlayStation VR için çıkış yapmıştı ve oyun PlayStation VR'da olduğu gibi Oculus Rift'e de $59.99 fiyatı ile sunulacak.
 
   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde:
 
"VR'ın gücünü kullanarak kendi gözlerinizle yaşayan, nefes alan bir dünyayı deneyim edin ve devasa dinozorların doğal ortamında hayatta kalmak için tüm hislerinize güvenin. Tüm dünyanın Jura döneminde olduğu gizemli bir gezegende, uzay gemisi zorunlu bir iniş yapmış genç çocuk Robin'in gözlerinden bu yeni ortamı görün. Duygu yüklü bir hikâyede Robin'in etrafındaki inanılmaz sırları ortaya çıkarın ve yolculuğunuz boyunca size uçarak eşlik eden bir yapay zekâ yoldaşınızla birlikte bilinmeyen diyarları keşfedin. Araziyle, bitki örtüsüyle ve zararsız otoburlardan korkutucu yırtıcı avcı hayvanlara kadar çeşitli canlılarla etkileşime geçin ve CRYENGINE'in gücüyle VR gözlüğünün heyecan verici gerçekçiliğini deneyim edin."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Robinson: The Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 14 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 45 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler