Crytek Sanal Gerçekliğe Odaklanan Yeni Bir Benchmark Aracı Geliştiriyor

10.08.2015 23:14 Ömür Gencer


       Crytek, sanal gerçekliğe özel olarak yeni bir benchmark aracı geliştireceğini duyurdu. Geliştirilecek bu kıyaslama aracıyla birlikte PClerimizi sanal gerçeklik içeriği bakımından test edebileceğiz ve sanal gerçeklik cihazlarıyla nasıl bir performans alacağımızı görebileceğiz.
 
       Crytek henüz isimlendirilmemiş bu benchmark aracı için Basemark ile ortaklığa gitti. CryEngine tabanlı bu araç ile birlikte kare-saniye oranı, bellek kullanımı, gecikme, 3B ses performansı ve daha fazlası değerlendirebileceğiz. Crytek ve Basemark yayınladıkları basın açıklamasında bu aracın oyunculara gerçekte karşılaşacakları sonuçları vereceğini dile getiriyor.
 
       Sanal gerçeklik açısından PClerimizin sınırı gösterecek bu benchmark hakkında yeni bilgiler önümüzdeki hafta Siggraph 2015 etkinliğinde paylaşılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 18 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler