Crytek İstanbul Ofisinden Resmi Duyuru Geldi

20.12.2016 22:06 Gazali Çetinkaya

 
   Gün içerisinde paylaşılan duyuru ile birlikte Crytek'in İstanbul dahil toplamda 5 stüdyosunu kapatacağı gerek yabancı gerekse de yerli basın tarafından haber olarak girildi.
 
   Ancak Crytek İstanbul ofisinden gelen resmi bir açıklama ile birlikte İstanbul ofisinin geliştirici bir stüdyo olmaması sadece yayıncı olması sebebiyle kapanmayacağı belirtildi. 
 
   Crytek İstanbul'dan Volkan Turan'ın Warface forumu üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde oldu.
 
"Crytek tarafından yapılan basın bültenini biliyorsunuzdur. Bu açıklamada da belirtildiği üzere development (geliştirme) yapan stüdyolar ile yapılan gelecek planları ve stratejiler açıklanmış, bu stüdyoların artık Crytek bünyesinde olmayacağı belirtilmiştir. 
 
Bu noktada siz oyuncu (ve partnerlerimizin) endişelerinizi de anlıyoruz. Lakin Crytek İstanbul stüdyosu bir geliştirici ofis değil bir yayıncı (publishing) ofisidir, Warface Türkiye’nin yayıncısıdır. Öyle olmaya da devam edecektir.
 
Crytek İstanbul ofisinin kapanması, Warface Türkiye sunucusunun kapanması veya operasyonunda herhangi bir aksaklık söz konusu değildir. Aksine, bir yayın ofisi olarak yakın gelecekte yepyeni oyunları yayınlamak gibi stratejik plan ve hedefleri vardır.  
 
Crytek İstanbul, iş ortaklarıyla birlikte operasyon kalitesini geliştirmeye devam edecektir. Bu nedenle başta oyuncularımızın endişelenmemelerini umuyoruz. Lütfen gerçek ve doğru bilgi ve haberler için bizi takip etmeye devam edin.
 
Keyifli oyunlar dileriz."

İlgili İçerik Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 2 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler