Crytek'ten Yeni Bir Shooter-Korku Oyunu "Hunt: Horrors of the Gilded Age"

03.06.2014 16:52 Alkan Adakaner

 
    Crytek konsollar (hangi konsollar olduğu belirsiz) ve PC için 3. kişi bakış açısına sahip yeni shooter-korku oyunu HUNT: Horrors of the Gilded Age" adlı oyununu duyurdu.
 
    Yeni ücretsiz online oyununda, 4 oyuncuya kadar kurduğunuz takım ile birlikte, bölüm sonu canavarının izini sürerken karşılaştığınız kana susamış yaratıkların saldırılarını da savuşturmaya çalışacaksınız. Takım bazlı oynanışı ile Crytek Amerika'nın (Vigil Games'ten kopan ekip-Darksiders'ın geliştiricileri) ilk oyunu olarak çıkan Hunt, 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek E3 fuarında görücüye çıkacak.
 
    Crytek Amerika patronu David Adams'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde “HUNT: Horrors of the Gilded Age oyununda gölgeler dünyasının derinliklerine daha fazla daldıkça, oyuncular her bir kurşunun hesabını yapacak ve yardım çığlıkları atacaklar. Geliştirme sürecinin başlangıcından beri oyunun içine kattığımız hayal gücümüz sayesinde, Hunt’ı oynayan herkes her defasında yeni, büyüleyici ve zengin olasılıklarıyla zorlayıcı bir deneyim yaşayacak.”

    1800’lü yılların sonundaki korkutucu gerçeklerin yer aldığı bir dünyayı tasvir eden Hunt, geçmiş inançların ve efsanelerin doğmasına yol açan, akıl sınırlarının çok ötesindeki bir kötülüğü konu alıyor. Silahlarını kuşanan oyuncular, avcı rolüne bürünerek, gudubet yaratıkların istila ettiği ölümcül bölgelere kellelerini riske ederek cesaretle dalacaklar.

    Gerilimi daha da artırmak adına geliştirilen özel bir içerik üretme sistemi sayesinde, oyuncular aynı ortamla ve düşman grubuyla ikinci bir defa karşılaşmayacak. Şiddetli süprizlerle dolu oynanış sırasındaki ani bölüm sonu kapışmalarının köşeyi döndükten hemen sonra gerçekleşebilme ihtimali, herkesin nabzını tavan yaptıracak. Korkunç canavarları alt etmeye gayret eden avcılar, bölüm sonu canavarlarını yenmek için kendi aralarında yakın çalışmaya ihtiyaç duyacak.

    Bu yılın sonunda PC için Kapalı Beta’ya geçmesi planlanan HUNT: Horrors of the Gilded Age için oyuncular http://www.huntthegame.com/ sitesinden ücretsiz kayıt olarak oyunu deneyimlemek için seçilecek kişilerden biri olabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Horrors of the Gilded Age Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler