Cursed Crusade'ten Yeni Bir Video

Co-op modunda kombine ataklarda yapabileceğiz.
22.06.2011 11:47 Ersin Kılıç


     Orta Çağ döneminde geçecek olan ve Haçlı Seferlerinden de izler taşıyacak olan The Cursed Crusade için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Haçlı savaşçısı Denz ve yoldan çıkmış bir paralı asker Esteban'ı kontrol edebileceğimiz The Cursed Crusade'in bu yeni tanıtım videosunda oyunun hikaye ve dövüş dinamiklerine yer verilmiş.
 
     Uzun süredir faliyette bulunmayan Fransız asıllı firma Kylotonn Entertainmenttarafından geliştirilen The Cursed Crusade'te Denz ve Esteban'ı yakalandıkları bir lanetten kurtulmaya çalışırken göreceğiz. Co-op modlarıyla da dikkat çeken oyun özellikle ses efektleri ve kan unsurları ile de ön plana çıkıyor.
 
     Oldukça ilgi çekici duran ve PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de hazırlanan oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Cursed Crusade Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler