The Cursed Crusade'den Lanetli Bir Video

The Cursed Crusade, Orta Çağ dönemin ve Haçlı Seferlerinden de izler taşıyor.
25.07.2011 15:26 Levent Polater

 
   Kylotonn yapımı The Cursed Crusade'den 'Templar's Curse' adlı yeni bir video karşınızda. Bu videoda oyundaki karakterimizin en çok güveneceği güçlerin başında gelen Curse (Lanet) hakkında bilgilendirme ve oynanış görüntüleri verilmiş.
  
    The Cursed Crusade'i oynarken 'Curse' gücünü kullanmayı öğrenmelisiniz. Düşmanlarınızı Curse'ün yanısıra oyunun çeşitli yerlerinde karşınıza çıkacak 130 silah ve öğrenilmeyi bekleyen 16 dövüş tekniği sayesinde alt etmeye çalışacaksınız.
 
     Ekim ayına göz kırpan The Cursed Crusade, Üçüncül bakış açısına sahip bir aksiyon-macera oyunu olacak. Oyunda kontrol edeceğimiz karakter Denz de Bayle olacak. Her şeyini kaybeden Bayle'nin babasını bulma macerasında kendisine eşlik edeceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Cursed Crusade Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Dk önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 21 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler