Curve Studios da 3DS'e Oyun Geliştirmek İstiyor

Fluidity eğlenceli oynanış yapısıyla Wiiware'in dikkat çeken puzzle oyunları arasında bulunuyor
18.12.2010 14:19 Alkan Adakaner


    6 Aralık'ta Kuzey Amerika'da çıkan ve 24 Aralık'ta da Avrupa'da yayınlanacak olan Fluidity, eğleceli oynanış yapısıyla Wiiware'in beğenilen oyunlarından birisi olacak gibi görünüyor. Oyunun geliştiricisi olan Curve Studios ise Fluidity'nin devam oyununu 3DS'te görmekten mutluluk duyacağını açıkladı.
 
    Geliştirici firmadan tasarım yönetmeni Jonathan Biddle, devam oyunu için bir çok fikirlerinin olduğunu ve 3DS oyunu üzerinde çalışmayı çok istediğini söyledi. Yine de bu konuda kararın yayıncı firma Nintendo'da olduğunu söyleyen Biddle, anlaşılan Nintendo'nun desteğini bekliyor.

     Büyük stüdyoların önemli oyunlarla 3DS'i desteklediğini görüyoruz, eğer Nintendo küçük ve yaratıcı firmalara da destek olursa cihazdaki oyun sayısında büyük artış görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler