Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor

23.04.2024 15:52 Umut Tandoğan

 
 
Ratalaika Games, Masaya Games ve Shinyuden ortaklığıyla klasik aksiyon platform oyunu devamı Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 3 Mayıs'ta PlayStation Store aracılığıyla yayınlayacak. 
 
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, ilk olarak 28 Şubat 1992'de Japonya'da PC Engine CD-ROM² için piyasaya sürüldü. O tarihten bu yana aralarında PlayStation 3, PS Vita, PSP, Wii U, PC ve PC'nin de bulunduğu birçok platformda yeniden yayınlandı. 
 
Ratalaika Games daha önce orijinal Cyber Citizen Shockman'ı ve devamı olan Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace'i modern konsollar için yeniden yayınlamıştı. 
 
1992 yılında piyasaya sürülen Cyber Citizen Shockman 3: The princess from another world, geçmişten bir başka patlama daha getiriyor! Sonya piyangodan büyük ödülü kazandıktan sonra Arnold'la birlikte hak ettikleri tatilin tadını çıkarmak için tropik bir güney adasına giderler.

Ancak garip bir uzay gemisi aniden ortaya çıkıp şehre saldırmaya başlayınca bu cennet ada, kısa sürede cehenneme döner. Kaos sürerken hiçbir şey yapmadan oturmak istemeyen Arnold ve Sonya, Shockman'e dönüşerek bu yeni gizemli düşmanla savaşmaya giderler! 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler