Cyberprank 2069 Adlı Oyun Steam'den Kaldırıldı

24.07.2019 10:30 Gazali Çetinkaya

 
Daha önce Cyberpunk 2069 olarak bilinen Cyberprank 2069 birkaç gün öncesine kadar Steam'den satın alabileceğiniz gerçek bir oyundu.

Oyunun orijinal açıklama kısmı da şu şekildeydi:
 
"Bu yeni nesil bir rol yapma oyunu. Geleceğin dünyasını yansıtan gerçek bir yaşam simülasyonu. 2069'da insanlar akıllı bilgisayarlar tarafından köleleştirilecek. Şimdi ise siber getto. Ana karakter geçmişten gelen bir polis ve görevi geleceğin şehrinin en zengin mahalle sakini olmak."
 
Steam'de Cyberpunk temalı onlarca oyun var ve bu da onlardan biriydi. Şu ana kadar bir sorun yok. Asıl sorun Cyberprank 2069'un açıklama kısmını değiştirmesinden sonra başladı.
 
"Bu şaka oyununu 22 Temmuz 2019'dan önce satın alan herkese teşekkürler. Her birinize noel hediyesi olarak Cyberpunk 2077 oyununun kopyası verilecek. En komik incelemeyi yazan koleksiyoncu sürümünü kazanacak."
 
Cyberpunk 2077 koleksiyoncu sürümünü kazanmak için kullanıcı incelemesi yazmaya teşvik etmek Steam'in politikalarına aykırı ayrıca 10 dolarlık bir oyunu alıp 60 dolarlık Cyberpunk 2077 hediye edileceğinin söylenmesi hiç inandırıcı değil.

Cyberprank 2069 bunun üzerine Steam'den kaldırıldı.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler