Cyberpunk 2077 ‘Night City Wire: İkinci Bölüm’ 10 Ağustos'ta

06.08.2020 16:35 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için Night City Wire sunumunun ikinci bölümünü 10 Ağustos Pazartesi Türkiye saati ile 19:00'da düzenleyeceklerini duyurdu. Twitch üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
İkinci bölümde sınıflar, silahlar ve İsveçli hardcore punk grubu Refused'un oyun içinde canlandırdığı müzik grubu Samurai hakkında yeni detaylar paylaşılacak.
 
İlk sunumda paylaşılan fragmana, oynanış videolarına, ekran görüntülerine ve bazı detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Fütüristik rol yapma oyunu 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 3 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler