Cyberpunk 2077 Yakında Xbox Game Pass'e Gelebilir

13.01.2023 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red tarafından 2020 yılı içerisinde yayınlanan açık dünya rol yapma aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 yakında Xbox Game Pass kütüphanesine gelebilir. Bir Reddit kullanıcısı Xbox Store'da Game Pass Ultimate oyunu olarak Cyberpunk 2077'nin listelendiğini tespit etti. Bu durum kısa bir süre oyunun Game Pass hizmetine geleceğini gösteriyor.
 
Phantom Liberty genişleme paketi bu yıl içerisinde geliyor
 
 
 
Sorunlu çıkışına rağmen yeni güncellemeler ile toparlayan ve şu anda oyuncular tarafından beğenilen yapım Cyberpunk 2077 için bu yıl yeni bir DLC geliyor. Ücretli olarak yayınlanacak olan yeni genişleme paketi Phantom Liberty olarak adlandırılıyor. Bu genişleme paketinde biz oyuncular, Solmon Reed ile bir takım oluşturabileceğiz. Bu ekip ile çeşitli casusluk ve hayatta kalma görevlerine dahil olacağız. 
 
Ek paket, Night City'ye yeni bir mekan getirecek ve yeni bir karakter kadrosunu oyunculara sunacak. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand'in rolünü yeniden canlandıracak.
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için mevcut. Phantom Liberty genişleme paketi ise 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler