D2D'dan Borderlands Paketi

Borderlands, FPS ve RPG türlerini güzel bir şekilde harmanlıyordu.
20.01.2010 18:46 Ersin Kılıç

PC oyuncularının Steam gibi uğrak mekanları olan Direct2Drive, geçtiğimiz yıl sonunda piyasaya çıkan Borderlands ve ek paketlerinin bir arada bulunduğu bir paketi satışa çıkardı.
 
Borderlands Triple Packs adlı bu pakette oyunun kendisi ile birlikte sonradan çıkan iki içerik paketi The Zombie Island of Dr. Ned ve Mad Moxxi's Underdome Riot bulunuyor.

Paketin toplam fiyatı ise $62.95 olarak açıklandı. Oyunu ve iki içeriği ayrı ayrı almak istediğinizde ise 70$ ödemeniz gerekiyor. 
 
Aradaki farka baktığımızda ise çok fazla büyütülecek bir indirim olmadığını görüyoruz.
 
Direct2Drive'ın Borderlands Triple Pack sayfasına ulaşmak için tıklayınız.
 
Oyunun artılar eksiler inceleme videosuna buradan, yazılı incelemesine buradan, ilk içerik paketi olan The Zombie Island of Dr.Ned incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler