DAO : Awakening'e Bir Video Daha

12.03.2010 16:31 Ersin Kılıç

 
     Ferelden'in kaderini belirlediğimiz Dragon Age : Origins'in ilk genişleme paketi Awakening için yeni bir video ve ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Yeni mekan ve karakterler ile gelecek olan genişleme paketinin çıkış tarihi yaklaştıkça hakkında daha fazla bilgiler almaya devam ediyoruz. Yayınlanan bu yeni videoda Arthitech tanıtılmış. Ayrıca ana oyunda Archdemon'un yok edildiği fakat Darkspawn'ın hala varlığını koruduğuna da dikkat çekilmiş. Daha önce yayınlanan videolarda da Darkspawn'ın artık daha akıllı olduğu belirtilmişti.
 
     Oyun için yayınlanan yeni videoya buradan, ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz. Dragon Age Origins : Awakenin önümüzdeki hafta çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler