DC, Black Adam'ı Sinematik Evrene Nasıl Ekleyeceğini Hala Düşünüyormuş

14.09.2020 10:59 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi DC de aynı Marvel gibi kendi sinematik evrenini yaratmaya çalışıyor. Çalışıyor diyorum çünkü 2016'dan bu yana deniyorlar ve karmaşıklıktan başka bir şey henüz yok. Bu karmaşıklık Black Adam filminin yapımcılarını da eklemiş.
 
Geçtiğimiz günlerde Variety'e konuşan Black Adam'ın yapımcısı Hiram Garcia, Black Adam filminin DC'nin ortak sinema evrenine nasıl bağlanacağını hala düşündüklerini söyledi. Özellikle diğer karakterler ile nasıl bağ kuracakları üzerine oldukça kafa yoruyorlarmış.
 
Black Adam filminin başrolünde Dwayne Johnson bulunuyor. 24 Aralık 2021'de de vizyona girmesi bekleniyor. Evrene nasıl bağlayacaklarını ve evrenin geleceğini açıkçası ben de çok merak ediyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler