DC FanDome Etkinliğinden Fragman Paylaşıldı, 2. FanDome Etkinliği Duyuruldu

19.08.2020 18:34 Özgür Eroğlu

 
Comic-Con'a katılmayıp kendi etkinliğini düzenleyen DC'nin DC FanDOme etkinliğinden bir fragman paylaşıldı ve ikinci bir etkinlik duyuruldu. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Duyurulan ikinci FanDome etkinliği aslında 22 Ağustos'ta izleyeceğimiz etkinliğin ikinci kısmı. Hayranlar iki bölüm halinde yayınlanmasını istedikleri için, etkinlik ikiye bölündü ve ikinci bölüm Eylül ortasına yani 12 Eylül'e atıldı. Sadece fragmanlarını bekleyenler için çok değişiklik olmayacak.
 
Daha önce bu haberimizde paylaştığımız etkinlik takvimi hala aynı. Kısacası büyük panellerin hepsi hala aynı saatinde bir şey değişmedi. Eylül ortasındaki etkinliğin detayları ilerleyen süreçte belli olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 48 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler