DC Universe Online Betası, PS Plus için Yayınlandı

Süper kahramanlar bu oyunda çarpışacak!
15.12.2010 00:16 Levent Polater


 
    Sony, geçtiğimiz dönemde DC Universe Online Betasının Playstation Plus üyeleri için geleceğini belirtmişti. İşte 'o' gün; bugün!
 
    PS blog'da açıklama yapan PSN ürün menajeri James Thorpe, DC Universe Online Betasının şu anda Playstation Store'un Plus sekmesine eklenmiş olması gerektiğini söyledi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

    "Oyunun büyüklüğü nedeniyle, Beta HDD'nizde 15 GB boş alan istiyor ve indirmesi ortalama 3-4 saat sürüyor. Ya da internet bağlantı hızınıza göre daha da uzun sürebilir. Ancak kesinlikle denemeye değer."
 
    Playstation 3'ün Final Fantasy IV ile birlikte 2011'e göz kırpan MMO'ları arasında yer alan DC Universe Online için bu fırsat gerçekten kaçmaz, PS Plus üyesiyseniz hiç düşünmeden Beta'yı deneyin derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler