DC Universe Online Oyuncularının %70'i PS3'de

18.07.2012 14:36 Gökhan Yılmaz

 
     Sony Avrupa patronu John Smedley, DC Universe Online oyuncularının sadece ufak bir kısmının oyunu PC'de oynadığını açıkladı. Free-to-play oyunun %70'ini PlayStation 3 sahipleri oluşturuyor.

     Şu an için DCUO, Free Realms ve CCP'nin gelecek olan DUST 514'ü bu piyasanın konsolda işe yaradığını gösteren / gösterecek yapımlar olarak lanse ediliyor. Konsollarda da free-to-play pazarının başarılı bir şekilde çalışacağına dikkat çekerek oyuncuların çoğunun kredi kartı bilgileri ile giriş yaptığını ve oyun eşyalarına göz attığı belirtiliyor.

     Sony, ne zaman bir MMO çıksa ne kadar oyuncu kaybettiklerini kayda alıp takip ediyormuş. Fakat diğer MMO'lar kötü çıkınca ve yalan yanlış reklamlarla oyuncuları kandırınca, kendi oyuncularının geri döndüğü gözlemleniyormuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 4 Dk önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler