DC Universe Online için Hediye Kodu Veriyoruz!

19.11.2012 17:35 Ersin Kılıç


     ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment’ın işbirliğiyle Avrupa’da yayınlanan oyunların ilki olma özelliğini taşıyan, Free to play (ücretsiz) aksiyon online RPG türündeki oyun DC Universe Online, popüler DC Comics atmosferi ve karakterlerini nefes kesici mücadeleler ve çarpıcı bir hikayede bir araya getiriyor.
 
     Bölümsonucanavari.com okuyucularına özel olarak verilen DC Universe Online kodları ile oyun tutkunları eşya kodlarına ücretsiz olarak ulaşabiliyor. 4 Euro değerinde olan oyun eşya paketine Bolumsonucanavari.com okuyucuları herhangi bir ücret ödemeden sahip olabiliyor.
 
     DC universe Online eşya kodu almak için buraya tıklamanız yeterli!

- DC Universe Online'da eşya kodu nasıl kullanılır?
- Marketplace’e (oyun içi pazar yeri) girerek ‘Esc’ tuşuna basın ya da PDA’yı açın ve sağdaki Marketplace ikonunu seçin.
- Marketplace’te ‘kullan/talep et’ butonunu tıklayın.
- Kodu girin ve ‘gönder’e basın.
- Daha sonra bu eşyayı ‘eşya talep et’ bölümüne ekleyebilirsiniz.
- Bunun için eşyayı ‘talep et’e tıklayın.
- Eşyanız envanterinize başarıyla eklenmiştir!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler