DC Universe Online'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

01.06.2010 21:57 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     Yapımı Sony Online Entertainment Austin tarafından üstlenilen  , tamamıyla meşhur DC Evreni üzerine kurulu bir yapıya sahip olan   MMORPG oyunu DC Universe Online'ın oyunseverlerle ne zaman buluşacağı nihayet belli oldu.

     Epic Games'in meşhur Unreal Engine 3 isimli grafik motoru kullanılarak hazırlanan ve yapımında ünlü çizgi roman yazarı Jim Lee'nin bizzat görev aldığı  açıklanan DC Universe Online'ın Kasım ayında Ps3 ve Pc platformları için raflardaki yerini alacağı açıklandı.

     Standart MMORPG oyunlarına göre daha interaktif bir yapıya sahip olduğu belirtilen , DC Evreninin birbirinden ünlü  karakterlerini içinde barındıran ve MMORPG türüne ne gibi yenilikler getireceği merak edilen oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler