DC Universe: Online'ın İlk TV Reklamı Yayınlandı

Onlarca süper kahraman arasından sıyrılmak hiç de kolay olmayacak.
09.01.2011 22:32 Levent Polater

 
     14'ünde çıkışını yapacak olan DC Universe Online için SOE, Amerikan televizyonlarında gösterilmek üzere hazırlanan harika bir reklam yayınladı. 
 
    Sinematik bir girişle başlayan reklam daha sonra kendini oyun içi videolara bırakıyor ve "Sıradaki Efsane sensin" sloganıyla sürüyor. Videonun sonunda gösterilen Collector's Edition görüntüsü ise sizi aldatmasın, maalesef bu paket sadece Amerika'ya çıkışını yapacak.

    DC Universe Online'ın bahsi geçen ilk reklamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kendi süper kahramanınızı yaratarak popüler çigzi roman karakterlerinin dünyasında diğer kahramanlar ile savaşacağımız bir MMO oyunu olan DUO için beklentiler gerçekten çok büyük. Umarız Final Fantasy XIV'te olduğu gibi bir hüsranla karşılaşmayız. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler