DC Universe Sunucuları Birleşmeye Başladı

İsmini kaybeden oyunculara isim değiştirme hakkı verilecek.
09.08.2011 12:27 Gökhan Yılmaz

 
     Sony Online Entertainment ile çizgi roman dünyasını MMO evrenine taşıyan DC Universe Online'ın sunucuları birleşmeye başladı. Böylece eskiden nüfusu düşük olan sunucuların sayısı düşürülerek daha yüksek kapasiteli sunucularda birleştiriliyor.
 
     Megaserver olarak adlandırılan sunucular farklı bölgeler ve platformlar için hazırlandı. Bölgelere göre megaserver'ların hizmete sunulma vakitleri şu şekilde:
 - Avrupa (PC) - 8 Ağustos 17:00
 - Avrupa (PS3) - 15 Ağustos 17:00
 - Amerika (PC) - 10 Ağustos 17:00
 - Amerika (PS3) - 11 Ağustos 17:00
 
     Sunucuların birleştirilmesinden sonra aynı isme sahip kullanıcıların çakışmaması için oyun sürelerine ve aktifliğine bakılarak karar verilecek. En aktif ve çok oyun süresine sahip olan oyuncu ismine sahip çıkmış olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 1 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler