DC Universe'e Süper Sunucular Geliyor

En azından Super-Server'lar, Server Merge'e (Sunucu birleştirme) oranla kulağa daha hoş geliyor.
01.05.2011 20:19 Gökhan Yılmaz

 
     Warner Bros. Interactive Entertainment, bu yılın başında çıkan DC Universe Online'ın oyuncu azlığı çeken sunuculardan yakınan oyuncularını dinlediğini ve önümüzdeki ay Süper Sunucular ile hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
 
     Süper Sunucuların (Super-Servers) hizmete girecek olması ilk başta DC Universe için iyi bir gelişmeymiş gibi anlaşılsa da, oyuncu kaybeden diğer MMO'ların sunucuları birleştirmesinden pek de farklı değil. Yapımcının açıklamasına göre önümüzdeki ay Kuzey Amerika ve Avrupa oyuncuları için her bir Region'a hizmet edecek Süper Sunucular devreye girecek. Kısa bir süre sonra oyunun PC sürümü için test sunucusu aktif edilecek, sonrasında ise PlayStation 3 için çalışmalar başlayacak.
 
     Daha başlayalı kısa bir süre olan DC Universe Online bu şekilde oyuncu kaybetmeye devam ederse, yapımcıların F2P (Ücretsiz) modelini gözden geçirmeleri gerekebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler