DC Universe'te Halloween Temalı Büyük Hayalet Avı

08.10.2012 18:21 Ersin Kılıç


     16 Ekim ile 6 Kasım 2012 tarihleri arasında, DC Universe™ Online (DCUO), yeni oyun içi etkinliği “The Witching Hour” (Cadılar Zamanı) ile Halloween’ı kutluyor.

     Sinsi Klarion the Witch Boy yüzünden tüm cehennem olduğu gibi Gotham City’nin üzerine çullanırken maskeli cadılar sokaklarda dehşet saçarak, kapı kapı dolaşıp Halloween kutlayanlara yapmadıkları işkence bırakmıyorlar. Kahramanlardan beklenen ise bu tehlikeli hayaletleri durdurmaları. Ama Kötüler sıkıntı yaratmaya devam ediyorlar. Sonunda oyuncuların “Geceyarısı Maskeli Balosu”na katılmak üzere Goth kulübüne girmeleri ve Klarion’u alaşağı etmeleri gerekiyor. Çünkü Klarion sihirli Kahramanların ve Zatanna Black Adam ve Tala gibi Kötülerin yeteneklerini çalarak gücünü daha da artırmayı başarıyor.

     Oyuncular gösterdikleri çabalar sonunda çanta dolusu eşya ödülü kazanabiliyorlar. Bunların arasında yeni eşyalar, yepyeni ve güçlü bir hayvan ve Kurukafa Maskeleri ve Korkunç Hayalet Maskeleri gibi ürkütücü maskeler yer alıyor.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler