DICE: "BF 4 Duyurusundan Endişelenmeniz Sebepsiz"

24.08.2012 17:49 Talha Aynacı

 
   DICE ekibi, Battlefield 4 duyurusuyla birlikte hem Battlefield 3'ün desteklenmesi konusunda hem de Battlefield 4'ün kalitesi konusunda tartışmalara yol açmıştı. Ancak yapımcılara göre serinin hayranları BF 4 duyurusundan sebepsiz yere endişeleniyorlar.
 
   Geçtiğimiz ay EA tarafından sessiz sedasız duyurulan Battlefield 4'ün betasına dahil olabilmek için Medal of Honor: Warfighter ön siparişinde bulunmanız gerekiyor. Buna göre 2013 sonbaharında Battlefield 4 betasına katılabileceksiniz. Ancak Battlefield 2 ve Battlefield 3 arasındaki uzun süren aranın ardından Battlefield 4'ün bu kadar çabuk duyurulması, kimilerince Battlefield 3'e olan desteğin de sonu demekti.
 
   Ancak DICE'ın önemli isimlerinden Patrick Bach tüm bu eleştirileri ve yersiz korkuları reddediyor ve durumu "üzücü" olarak nitelendiriyor:
 
"İnsanların unuttuğu bir şey var ki, Battlefield 2 ve Battlefield 3 arasında çıkan 3 Battlefield oyununu da biz geliştirdik. Bu doğal bir tepki. Oyuncular Battlefield 3'ü desteklemeyeceğimizi düşünüyor. Üstelik Premium servisini hizmete sunmuş ve gelecekte çıkması üzerine planlanmış pek çok paketin yapım sürecini sizinle paylaşmışken! Bunu Battlefield 2 zamanında da duymuştuk. Hayır! Yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve henüz duyurmadığımız projelerimiz var. Onca şeye rağmen Battlefield 3'den elimizi ayağımızı çekeceğimiz hakkındaki söylemler bizi üzüyor. Sebepsiz yere endişeleniyorlar."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 42 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler