DICE Battlefield 4 Sunucularından Memnun Değil

02.04.2014 11:04 Samet Basri Taşlı


     Battlefield 4 için son çıkan güncellemelerin ardından yeni bir sorun ortaya çıktı. Sunucu sebepleri dolayısıyla oyunculara lag problemi yaşatan bu sorundan DICE'da memnun değil.
 
     Daha çok 64 oyuncu destekleyen sunucularda yaşanan bu problemin sebebini araştıran DICE  bir sunucu güncellemesi ile bu problemi çözeceklerini söyledi. Battlefield 4'ün yeni atanmış olan topluluk yöneticisi Dan Mitre "Sunucu performansımızdan memnun değiliz, bu yüzden donanımımızı mümkün olan en kısa sürede yenileyeceğiz ve daha iyi bir tecrübe servis etmek için çalışacağız." açıklamasını yaptı.
 
     Dan Mitre, Battlelog'da yazdığı açıklama mesajında bu problemin giderecek güncellemenin çıkış tarihi konusunda ise "Sorunun ne zaman çözüleceğini öğrenir öğrenmez yeni güncelleme için bir çıkş tarihi vereceğiz. Lag problemini düzeltmek şu an BİRİNCİ önceliğimiz ve çok yakında sorunun çözülmesini bekliyoruz." dedi.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler