DICE, FPS Piyasasındaki Rekabetten Korkmuyor

30.06.2013 14:53 Samet Konuksal


    Yeni neslin gelişiyle birlikte multiplatform FPS piyasası, her zamankinden daha canlı bir hale geldi. Call of Duty: Ghosts, Titanfall, Destiny derken piyasa hareketlenmeye başladı. Peki DICE'ın bu piyasadaki durumu ne olacak?
 
    Battlefield serisinin yapımcısı DICE'dan Patrick Bach, firmanın rekabetten korkmadığını dile getirdi. Bach'in belirttiklerine göre kendisi, rekabetçi piyasa her firmaya olumlu etki edecek. Böylelikle yapımcılar, daha iyi oyun sunmak için uğraşacaklar.
 
    Bir röportajda konuşan Patrick Bach, yaptığı açıklamalarda "Bence rekabet hem oyuncular, hem de yapımcılar için iyi. Oyuncular için seçenekler artıyor. Yapımcılar için ise işler ciddileşiyor. Şu an için bizim hedefimiz, Battlefield 4'ü olduğundan daha iyi bir şekilde çıkarmak." sözlerine yer verdi. Bach, "Battlefield 4, bu rekabetin altında kalacak seviyede bir oyun değil." eklemesini de yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler