DMC'den Yeni Video ve Çıkış Tarihi

09.08.2012 12:02 Ersin Kılıç


     Tartışmaların odak noktası olmasına rağmen genç Dante, sahip olduğu özellikler ile aksiyonun ortasına dalmaya devam ediyor. Ninja Theory imzasını taşıyan DMC için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu tanıtım videosu ilk olarak gene farklı bir müzik ile dikkat çekiyor. Oyunun konseptine de son derece uyumlu olan bu müzikle birlikte Dante'yi farklı bir mekanda görüyoruz. Büyük bir hangarda önüne çıkan düşmanları ve engelleri aşan Dante komboları sıralamaya devam ediyor.
 
     Burada oyunun büyük bölümünde de karşımıza çıkacak olan platform öğelerini görüyoruz ve Dante'nin kullandığı zincir oyunun her noktasında yardımımıza koşuyor. Videonun sonunda ise serinin adına yakışır bir boss mücadelesine yer verilmiş.
 
     Videonun sonunda ayrıca oyunun çıkış tarihine de yer verildiğini görüyoruz. Yeni imajı ile karşımıza çıkacak olan Dante, 17 Ocak 2013'te evlerimizi şenlendirecek. Bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 16 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler