DOOM Eternal Horde Modu Detayları

02.07.2021 21:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yapımcı Marty Stratton bir gönderide, yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software'in DOOM Eternal için yeni bir tek oyunculu Horde Modu ekleyen ücretsiz bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.
 
Stratton gönderide: “Bu Horde Modunun size oyunda aradığınız çeşitlilik ve mücadeleden daha fazlasını sunacağından eminiz. Ayrıca ekip, bir dizi oyun ve denge güncellemesine ek olarak başka bir yeni harita içeren BATTLEMODE'un yenilenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ağustos ayında sizlere QuakeCon'da daha fazla bilgi paylaşmayı umuyoruz" dedi. 
 
DOOM Eternal şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ayrıca Steam ve Bethesda.net üzerinden ise PC ve Stadia için mevcut.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 36 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler