DOOM Eternal'ın İkinci Hikaye Genişlemesi ‘The Ancient Gods, Part Two’ 18 Mart'ta Çıkıyor

17.03.2021 17:38 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ikinci bağımsız hikaye genişlemesi The Ancient Gods, Part Two'nun 18 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.

Ancient Gods, Part Two yeni bir hikaye, yeni seviyeler ve yeni düşmanlar içerecek. Oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmak gerekmeyecek.
 
"Kötülüğü sonsuza dek uzaklaştırmak için son gücünüzle Sentinel ordularını birleştirip savaşı Karanlık Lord'un kalesine taşıyın. Yepyeni Sentinel Hammer sayesinde Slayer artık antik Sentinel harabelerinde, yıkılmış Dünya şehirlerinde ve ötesinde son savaşına yaklaşırken daha da güçlenen yeni düşman türleriyle mücadele ederken yoluna çıkan her iblisi deşip parçalamakla kalmayacak, bir de ezecek. Uğruna savaştığınız her şey sizi bu ana getirdi. Cehenneme karşı savaşınız burada sona eriyor." 
 
Çıkış fragmanını YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 34 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 46 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler