DOOM Eternal'ın İlk Hikaye DLC'si The Ancient Gods, Part One 20 Ekim'de Çıkacak

27.08.2020 22:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ilk hikaye indirilebilir içeriği The Ancient Gods, Part One için çıkış tarihi verdi.

20 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 
DOOM Eternal'a gelecek iki bölümlük hikâye genişletmesinin ilk kısmı olan The Ancient Gods, 1. Bölüm oyuncuları bir kez daha DOOM Slayer olarak göklerdeki güç dengesizliği sonucunda uyanan kadim kötülükle yüzleştirecek. Oyuncular, DOOM evreninde daha önce görmedikleri yerleri deşip parçalayarak aşacak, yeni acımasız iblislerle yüzleşecek ve DOOM Slayer'ın hikâyesinde yeni bir sayfayı keşfedecek.
 
The Ancient Gods, 1. Bölüm; DOOM Eternal'ın Birinci Yıl Bileti ya da Deluxe Edition'ına sahip olan oyuncular için ek ücret gerektirmeyecek. Birinci Yıl Bileti'ne sahip olmayan oyuncular The Ancient Gods, 1. Bölüm'ü ayrı olarak satın alabilecek ve genişletme BATTLEMODE'a ücretsiz erişim de sağlayacak. Oyuncuların The Ancient Gods, 1. Bölüm'ü satın alıp oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmaları gerekmeyecek.
 
Birinci Yıl Bileti hâlâ 139 TL’ye satın alınabilir; bilet 1. ve 2. DLC'leri içerir. Ayrıca The Ancient Gods, 1. Bölüm tek başına 89 TL'ye satın alınabilecek.
 
Unutmayın, DOOM Eternal Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıktığında, mevcut nesil konsollarda DOOM Eternal'a sahip kişiler oyunu ücretsiz bir yükseltme olarak alabilecek. id Software yeni konsollar çıktığı zaman DOOM Eternal'ın geriye dönük uyumluluğu desteklemesi için de gayretle çalışıyor.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler