"Daleks!" İsimli Doctor Who Animasyonundan Yeni Bir Klip Yayınlandı

13.10.2020 12:06 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en önemli üyelerinden biri olan Doctor Who'nun spin-off animasyon dizisi Daleks'ten yeni bir klip paylaşıldı.
 
Klipte Dalekler'in, Islos gezegenini istila ettiğini görebiliyoruz. Doctor Who dizisinde belki de Doctor'dan sonra en çok tanınan karakter olan Dalekler'e odaklanan bu dizi bu yılın kasım ayında yayınlanacak. Dizi 5 dakikalık 10 bölümden oluşacak.
 
Dizinin senaryosunu James Goss yazıyor. Animasyonu hazırlayan stüdyo ise Studio Liddell. Daleks! animasyon dizisi Doctor Who'nun YouTube kanalından yayınlanacak. Seslendirme kadrosunda ise Nicholas Briggs (Doctor Who'da Dalekleri seslendiren sanatçı), Joe Sugg, Anjli Mohindra ve Ayesha Antoine bulunuyor.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler