Danny Bilson: En Baştan Taliban'ı MoH'a Eklemezdim

Medal of Honor'daki Taliban mevzusu uzun bir süre Amerikalıları rahatsız etmişti.
14.01.2011 15:49 Levent Polater

 
     THQ patronu Danny Bilson'dan EA'e gönderme! EA'in uzun bir süre gündemi meşgul eden Taliban konusu bildiğiniz üzere oyun çıkmadan önce çok konuşulmuş, üzerinde yazılmış ve çizilmişti.
 
     Ekim ayında çıkan oyun için Taliban'ın bir terörist güç olduğunu savunanlar oyuna bu örgütün konulmasına büyük tepki göstermişlerdi. EA ise bir süre kararından dönmemiş daha sonra son dakika kararı vererek oyunun multiplayer kısmındaki Taliban seçiminin ismini "Opposing Force" olarak değiştirmişti.
 
     Olan oldu, oyun çıktı ve EA'in beklediği satış başarısına ulaşamadı. Aradan o kadar süre geçmesine rağmen bu konuyla ilgili birinin daha görüşleri var. THQ'dan Danny Bilson, Medal of Honor ve Taliban konusunu ele aldı ve "en başta Taliban'ı oyuna eklemezdim" dedi.
 
    Bu hafta New York'taki bir etkinlikte konuşma şansı bulan Bilson, EA'e akıl verirken, Homefront ile ilgili yapılan kötü eleştirileri de yanıtladı ve Amerika ile Kuzey Kore arasındaki bir savaşı konu alacak olan oyunun başarılı olacağını savundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler