Dans Pistini Boşaltın; Adam Jensen Geliyor!

"Men Without Hats - Safety Dance" videoya cuk diye uymuş.
30.08.2011 02:09 Ersin Kılıç


     Şu sıralar gündemi bir hayli meşgul eden ve özellikle içerdiği RPG öğeleri ile oyuncuları memnun eden Deus Ex: Human Revolution için ilginç bir video daha ortaya çıktı.
 
      Oyun piyasaya çıkar çıkmaz içerdiği bazı ilginç sahneleri ile oyun severlerin dikkatini çekti. Örneğin oyunda Final Fantasy serisinin gelecekteki bir versiyonuna ait bir poster dahi görmüştük. Bu seferki videoda ise daha çok oyun severlerin yaratıcılığını görüyoruz.
 
     JoshuaMutter adlı Youtube kullanıcısı Deus Ex: Human Revolution'daki siper alma sistemini kullanarak ilginç bir klip oluşturmuş. Adam Jensen'in tüm kıvrak hareketlerini gösterdiği bu video gerek kurgu gerekse deoldukça uyumlu olan şarkısı ile yüzümde tebessüm oluşmasını, hatta videoyu birkaç kez izlememi sağladı. Tepesinden geçen kurşunlara ve etrafındaki tehlikelere rağmen dans tutkusunu bastıramayan Adam Jensen'in bu kıvrak hareketlerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3121]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler