Dante's Inferno, 60 FPS Olacak

Oldukça müstehçen sahnelerin bulunacağı oyunda Kleopatra adlı boss'ta bundan nasibini almış gözüküyor.
23.09.2009 17:51 Ersin Kılıç

Dante'nin ilahi komedyası baz alınarak yapımı devam eden ve sevgilimizi 7 katlı cehennemden kurtarmaya çalışacağımız Dante's Inferno için yeni bilgiler TGS 09 fuarında gelmeye başladı.
 
Yarın ziyaretçilere kapılarını açacak olan Tokyo Game Show 09, bugün firmaların konferansları ile başladı. İlk konferanslardan biri olan EA Games'in sunumunda Dante's Inferno'ya ait küçük bir video gösterildi ve oyunun stabil olarak 60 FPS'de çalışacağı belirtildi.
 
Her fuarda oyunda bulunacak olan katları tanıtan EA'nın TGS 09'da gösterdiği kısım ise Lust (Şehvet) oldu. Oyunun bu kısmında Kleopatra adlı bir bölüm sonu canavarı ile karşılaşmamız gerekecek. 
 
PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden oyunun 9 Şubat 2010'da çıkacağı açıklanmıştı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dante's Inferno Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler