Dante's Inferno'da Oscarlı Filmin Yazarı

Dante's Inferno Şubat ayında raflardaki yerini alacak.
10.10.2009 14:08 Ersin Kılıç

Dante'nin İlahi komedyasını evlerimize taşıyacak ve 7 katlı cehenneme yolculuğumuzu anlatacak olan Dante's Inferno için yeni bir bilgi ortaya çıktı.
 
2001 yılında Billy Bob Thornton ve Halle Berry'nin başrolünde oynadığı Monster's Ball filminde de senaristlik yapan Will Rokos'un Dante's Inferno'nun hikayesinde de yer aldığı açıklandı.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Rokos ; "Böylesine derin ve zengin bir evrene sahip olan oyun projesinde yazarlık yapmak benim için oldukça zor eğlenceli, ilginç ve çalıştığım en zor projelerden birisi oldu." diyerek projede yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti.
 
Ayrıca Dante'nin sevgilisini kurtarmak için yaptığı byük fedakarlıktan da oldukça etkilendiğini de sözlerine ekledi.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dante's Inferno Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler