Dante's Inferno'dan Hikaye Videosu

13.11.2009 17:23 Ersin Kılıç

Visceral Games'in yapımına devam ettiği ve EA Games etiketi ile çıkacak olan Dante's Inferno için yeni bir video daha yayınlandı.
 
Yayınlanan video özellikle oyunun hikayesi yönünden bir çok ipucunu da içerisinde barındırıyor. Oyun için daha önce yayınlanan görsellerin aksine ilk defa cehennem dışında bir mekanı gördüğümüzü söyleyebileceğimiz videoda oyunun grafikleri de oldukça dikkat çekiyor.
 
12 Şubatta piyasaya çıkacak ve önümüzdeki ay PS3 ve Xbox 360 için demosunun sunulacağı oyunun yayınlanan bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dante's Inferno Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler