Dark Souls 2'nin PS3 ve Xbox 360 Sunucuları 2024'te Kapanıyor

23.12.2023 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware ekipleri, aksiyon rol yapma oyunu Dark Souls 2'nin PlayStation 3 ve Xbox 360 sunucularını 2024'ün başlarında kapatmayı planladıklarını açıkladı. Sunucular, 31 Mart 2024 tarihinde tamamen devre dışı bırakılacak ve çevrimiçi özellikler erişilemez olacak.
 
Çevrimiçi özellikler tamamen devre dışı bırakılıyor 
 
 
 
Ekipler tarafından yapılan açıklamaya göre çevrimiçi özelliğin devre dışı bırakılacağı bu tarihten itibaren oyunu çevrimdışı olarak oynamak hala mümkün olacak. Ek olarak, PC, PS4 ve Xbox One sunucuları bu durumdan etkilenmeyecek.
 
Yaptığı açıklamalarla beraber geliştirici ekip bir yandan oyunculara teşekkür ederken diğer yandan ise geçtiğimiz süreçte piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni bir ek paket geliştiriyor. Bu ek paketin Şubat 2024'te piyasaya sürüleceği söyleniyor ancak şu anda net bir tarih ne yazık ki belli değil. Geldiğimiz noktada bu ek paketin geliştirilmesinin sorunsuz bir şekilde ilerlediği aktarılıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler