Söylenti: Dark Souls 3'ten Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

06.06.2015 13:42 Samet Konuksal


    İlk başta geçtiğimiz günlerde bir sitenin ortaya sürdüğü Dark Souls 3 söylentisi yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Bu kez oyunla ilgili ekran görüntüleri ve bilgiler ortaya çıktı.
 
    2016 senesinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacağı söylenen Dark Souls 3, dört kişiye kadar co-op ve PvP desteği sunacak. 10 tane oynanabilir sınıfın bulunacağı oyunda 45 yeni düşman tipi ve 15 yeni bölüm sonu canavarı yer alacak. Ayrıca oyunda önceki yapımlardan gelen düşmanların da bulunacağı belirtilmiş.
 
    Yine düşman çeşitlerinde olduğu gibi Dark Souls 3'te eski zırh ve silah setlerinin üzerine 100 yeni silah ve 40 yeni zırh seti eklenecek. 60 dakikalık ara sahnenin bulunduğu söylenen oyunda toplam 12 bölge yer alacak. Yeni online etkinliklerinin bulunacağı söylenen Dark Souls 3'te boss savaşlarında oynanışın tamamen üzerinden geçildiği de eklenmiş. 
 
Oyundan alındığı söylenen ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. 
 

DS3
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler