Dark Souls Hayranlarının Kalkanları Oyunda

Bizim kalkanımız düşmanınkinin yanında oyuncak gibi kalmış
23.09.2011 20:53 Alkan Adakaner


     From Software bir süre önce Dark Souls için bir kalkan yarışması düzenlemişti. Oyunun hayranları da (Demon's Souls'tan kaynaklanan bir hayranlık) bazı kalkan tasarımları yapmış ve bunlarla yarışmaya girmişlerdi.
 
    Açıklamalara göre bu kalkanlar arasından From Software'in beğendikleri de Dark Souls'ta kullanılacaktı. Sonunda yeni yayınlanan ekran görüntülerinde bu kalkanları görme şansı bulduk. Aşağıda görebileceğiniz görüntülerde sarı-beyaz renkteki yarışamayı ilk sırada tamamlamıştı.
 
     Dark Souls için indirilebilir içerik de çıkaracak olan From Software belki ilerde bu tür yeni kalkanlarla da karşımıza çıkabilir. Biz yine de senaryo odaklı yeni indirilebilir içeriklerle karşılaşmayı tercih ederiz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler