Dark Souls Temalı Lies of P için Yeni Fragman Yayınlandı

19.08.2023 16:13 Mehmet Tandoğan

 
 
NEOWIZ tarafından oyunculara sunulacak Dark Souls'tan ilham alan aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için "Gamescom 2023"kapsamında yeni bir fragman yayınlandı. Oyun içi fragman olarak karşımıza çıkan video fragman çok sinematik görüntülerden oluşuyor. Fragmanla beraber oyundan çok sayıda ara sahne bizlere aktarılıyor. Diğer taraftan içerik bir dakikalık uzunluğa sahip.
 
Lies of P Dark Souls tarzıyla oyunculara zorlu bir deneyim sunmak istiyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma deneyimini aktarmayı hedefleyen Lies of P'de derin dövüş sisteminin yer alacağı ve sürükleyici bir hikayenin aktarılacağı belirtiliyor. Pinokyo olarak yer alacağımız oyunda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor ve klasik olarak yalanlarla baş başa kalıyoruz. Oyunda nasıl yalan söylediğinize bağlı olarak birbiriyle bağlantılı rastgele görevler karşımıza çıkmayı bekliyor. Söyleyeceğiniz yalanlar ve yapacağınız seçimler hikayenin gidişatını ve oyunun sonunu etkiliyor.
 
Klasik Dark Souls temalı oyunlarda olduğu gibi burada da farklı farklı silahları kullanabiliyor ve zorlu düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda diğer taraftan tamamen yeni bir silah oluşturabiliyor ve silahları çok çeşitli şekillerde birleştirebiliyoruz. Bu özelliklerle beraber en iyi kombinasyonları bulabiliyor ve kendinize özel bir kombo tasarlayabiliyorsunuz.
 
Ek olarak oyunda yeni beceriler kazanmak için vücudunuzun farklı parçalarını değiştirebiliyorsunuz. Olaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda bu parçalar başka benzersiz ve kullanışlı yeteneklerin kilidini açabiliyor. 
 
Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor. 
 
İşte yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler