Darksiders 2 Kendini Tekrar Tekrar Oynatacak

27.05.2012 14:16 Samet Konuksal


      Uzun süredir merakla beklenen yapımlardan Darksiders 2 adına Vigil Games'ten Jay Fitzloff, oyun hakkında bir röportaja katıldı. Röportajda Fitzloff, ilk oyunun büyük hatalarından birisi olan çizgiselliğe değindi.
 
     "İlk oyunda karakter gelişimi çok çizgiseldi. Herkes oyuna aynı şekilde başlıyor, aynı şekilde bitiriyordu. Belki bazı ufak değişiklikler vardır ama genel olarak tamamen aynıydı." sözünü söyleyen Fitzloff, "Darksiders 2'de bunlar değişecek." açıklamasını yaptı.
 
     Konuyla ilgili Jay Fitzloff, "Darksiders 2'de deneyim ve seviye sistemini oyuna bu yüzden ekliyoruz. Her level atladığınızda seçmeniz gereken skill ağaçları karşınıza çıkacak. Oyunun bitişine kadar seçmeniz gereken şeyler artacak. Bu, oyunculara farklı farklı seçenekler denettirecek ve oyun bittikten sonra bile geri dönüp tekrardan oynama hissi uyandıracak." sözlerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler