Darksiders II: Deathinitive Edition 26 Eylül'de Nintendo Switch'e Geliyor

05.08.2019 16:23 Gazali Çetinkaya

 
Darksiders: Warmastered Edition'dan sonra Darksiders II: Deathinitive Edition da Nintendo Switch'e geliyor.

Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Gunfire Games, Darksiders II: Deathinitive Edition Nintendo Switch versiyonunun 26 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / £26.99 / €29.99 fiyattan hem dijital hem de fiziksel olarak satışa sunulacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Savaştan sonra Ölüm gelir
 
End of Days tarafından uyandırılan Death, efsanevi Four Horsemen’in en korkulanıdır ve insanlığı düzeltmek ve kardeşinin adını temize çıkarmak için bir göreve çıkar.

Tüm dünyaları yok etme kabiliyetine sahip Death olun ve alabildiğine geniş bir açık dünyada Cennetin ve Cehennemin güçleriyle çarpışın. İlerledikçe oyun tarzınızı geliştirin, tam bir seviye atlama sisteminden, yetenek ağacından ve çok sayıda ekipman kombinasyonundan yararlanarak kendi Death’inizi oluşturun.

Deathinitive Edition içeriğinde önceden çıkmış tüm DLC’ler ve eklentilerle birlikte bir dizi görsel ve oynanış geliştirmeleri bulunmaktadır.

 
Nintendo Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler