Darksiders: Warmastered Edition Switch'e Geliyor

30.01.2019 21:58 Gazali Çetinkaya

 
Darksiders: Warmastered Edition Switch'e gelecek. Haber THQ Nordic'in resmi websitesine yüklediği fragman ile doğrulandı. Çıkış tarihi ve basın bülteni henüz paylaşılmadı.

İlk Darksiders oyununun remastered versiyonu olan Darksiders: Warmastered Edition ilk Kasım 2016'da  PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Mayıs 2017'de Wii U için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kötülük güçleri tarafından kandırılıp dünyanın sonunu erken getiren Mahşerin ilk Atlısı Savaş, Cennet ile Cehennem arasında savaş çıkararak kutsal yasayı ihlal etmekle suçlanıyor. Bunu izleyen kıyımda şeytani güçler cennet ordularını yenerek Dünya'yı ele geçirmişti.
 
Kutsal Alazlanmış Konsey’in huzuruna getirilen Savaş, yaptıkları için suçlanıyor ve güçleri elinden alınıyor. Onuru kırılan ve ölümle yüz yüze gelen Savaş’a Dünya’ya dönüp gerçeği arama ve sorumluları cezalandırma fırsatı veriliyor.
 
İntikam peşindeki Melekler tarafından avlanan Savaş’ın intikam almak ve temize çıkmak için çıktığı bu yolculukta Cehennem kuvvetleriyle mücadele etmesi, avladığı iblislerle gergin ittifaklar kurması ve Dünya’nın harabeye dönmüş kalıntılarında seyahat etmesi gerekiyor.
 
Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler