Darksiders'ın PC Sürümünün Ekran Görüntüleri

03.04.2010 09:49 Alkan Adakaner


     Xbox 360 ve Playstation 3'te geçen yıl boy gösteren ve genel olarak beğenilen Darksiders: Wrath of War'un PC sürümüne ait görüntüler de ortaya çıktı.
 
     Vigil Games tarafından geliştirilen oyunun PC sürümü yeni arayüz, klavye ve Game pad desteği ve daha parlak grafiklere sahip olacak. Bunun dışında ise konsol sürümü ile benzer bir yapıya sahip olacak; zaten THQ konsoldaki deneyimi birebir yansıtma amacında olduklarını açıklamıştı.
 
     PC sürümü de konsol sürümünü geliştiren Vigil Games tarafından yapılan oyunun Haziran ayında monitörlerimizdeki yerini alması bekleniyor.
 
       Not: Aşağıdaki resimleri üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.



 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders: Wrath of War Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler