Dave Bautista, Gears 5'te Oynanabilir Karakter Olacak

03.09.2019 22:32 Özgür Eroğlu

 
10 Eylül'de çıkacak olan Gears of War serisinin yeni oyunu Gears 5'ten sürpriz bir haber geldi. Çıkışına sayılı günler kalan Gears 5 için Xbox One ve PC sahipleri oldukça heyecanlı bir şekilde bekliyor. 
 
Guardians of The Galaxy ve WWE gibi yapımlardan tanıdığımız Dave Bautista, Gears 5'te oynanabilir karakter olacak. Hayranların, Gears of War filminde Dave Bautista'nın oynaması için başlattıkları imza kampanyası az da olsa başarılı olmuş durumda.  Dave Bautista bu güzel haberi şahsi Twitter hesabından paylaştığı bir tweetle açıkladı. Üzerinde de hayranların görmeyi istediği zırh var. Tweete göre Dave Bautista'yı 15 Eylül'den sonra Gears 5'te oynanabilir karakter olarak erişime sunulacak.
 
Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz. Gears 5; Xbox One ve PC kullanıcıları için 10 Eylül'de piyasaya sürülecek ancak Game Pass abonesiyseniz, 6 Eylül'de oynamaya başlayabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler