Gears 6, Serinin İlk Açık Dünya Oyunu Olabilir: İşte Detaylar

28.08.2023 17:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Köklü bir seri olan nişancı aksiyon serisi Gears'ın yeni oyunu hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Yakın zamanda XboxEra Podcast'inde konuşan Nick 'Shpeshal Nick' Baker, Gears 6'dan bahsetti ve oyunun bazılarının düşünebileceğinden biraz daha farklı yapıda olduğunu öne sürdü. Ek olarak edindiği bilgilere göre oyunun açık dünya olma olasılığından da bahsetti. 
 
Serinin son oyunu üzerinden neredeyse 4 yıl geçti
 
 
 
Gears 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse dört yıl geçti ve hayranlar artık yeni bir oyunu bekler duruma geldi. Geniş kapsamlı hayran kitlesi bulunan serinin yeni oyunu için beklentiler gitgide yükseliyor. Gears 5'te oyuncular serinin önceki oyunlarına nazaran daha geniş ve daha açık alanlarda ilerledi. Bu tarz genişlemelerle beraber birçok kişi bir sonraki oyunun daha da geniş ortamlara sahip olacağını hatta tamamen açık dünya olacağını öne sürmeye başladı.
 
XboxEra Podcast'inin son bölümünde Shpeshal Nick, Gears 6'nın daha geniş bir çevre yapısına sahip olacağından bahsetti. Yine burada yeni geliştirmelerle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen Gears 6'nın Unreal Engine 5'e geçişine değinildi. UE5 oyun motoruna geçişiyle beraber daha detaylı ve daha açık ortamların oluşturulmasının beklendiği ortaya konuldu. 
 
Gears 6 bu kapsamda açık bir dünyaya sahip olabilir mi? tartışılır ancak hayranlar bir an önce yeni oyun hakkında daha detaylı bilgiler edinmek istiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler