Dave Jones, APB'nin İnceleme Puanlarını Yorumladı

02.07.2010 23:57 Samet Konuksal


 
     Real Time Worlds'den Dave Jones, APB'nin aldığı hayal kırıklığı yaratan inceleme notlarını, "yanlış kanıya varma" ve "yüksek beklenti içerisini girme" yüzünden olduğunu özetledi.
 
     Eurogamer'e -APB inceleme puanı 6/10- konuşan Dave Jones, APB'nin herkes için olmadığını, oyunda daha çok taktiksel bir savaşın bulunduğunu söyledi.
 
     Dave Jones, APB'yi şöyle savundu; "APB kesinlikle herkes için değil. Bazı oyunlarla örneklendirmek gerekirse Modern Warfare gibi yağmalama içeren oyunlar insanların hayatında büyük bir önem arz ediyorsa, APB onlara göre değil. Ama Splinter Cell gibi taktiksel savaşları içeren oyunları seviyorlarsa, arkadaşlarıyla beraber oynamaktan zevk alıyorsa o kişiler APB'yi beğenecektir."
 
     "Bazı insanların APB'den yüksek beklentileri var. Oyun, yıllar önce ilk duyurulduğunda 'GTA'nın MMO hâli' olarak etiketlendi. APB'yi GTA'nın MMO hali olarak düşünenlerden benim anladığım, onlar büyük bir beklenti içerisindeler."
 
     "APB'nin alacağı daha uzun bir yol var. GTA 1'in çıktığı zamanı hatırlıyorum da; o zamanlar Ridge Racer diye bir oyun ile birlikte çıkmıştı. Herkes GTA 1'in oyun içi görüntülerine bakıp 2D olduğu için gülmüştü. Hatta 'Bunlar deli! En kötü oyunu yapmayı mı planlıyor?' diyenler bile olmuştu. Fakat oyunu oynadıktan sonra 'Aslında eğlenceli bir oyun.' demeye başlamışlardı. Hatırlarsanız Crackdown da bu hikayeyi yaşamıştı. Benim tavsiyem, birşeyler demeden önce bir deneyin."
 
      APB, geçtiğimiz hafta Amerika çıkışını, bugün ise Avrupa çıkışını gerçekleştirdi. Dave Jones'un oyunlarını savunuşu bu şekilde. Peki sizce haklı mı?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler